Magamról/About

Szeretem a kreativitást és a kézműves dolgokat. Nem tudnék kiemelni egy technikát, több mindent kipróbáltam és érdekel: vágás-ragasztás, decoupage, scrapbook, varrás, patchwork, gyöngyfűzés, textilfestés… egyikben sem vagyok profi, de élvezem az alkotást és a végeredményt.

Ritkán szoktam öncélúan alkotni, többnyire használati és/vagy ajándéktárgy készül. Szempont az alkotás öröme mellett, hogy a tárgy tartós, használható is legyen. A kézzel készítés érték, egyediséget kölcsönöz és szeretet van benne, de nem mehet a funkció rovására.

I love creativity and arts&crafts. Couldn’t name one technique I like the most, I have tried cutting and gluing, decoupage, scrapbook, sewing, patchwork, beads, fabric paint, etc. I am not a pro in either of them but I enjoy the process and the result.

I rarely do it just for myself, I usually make objects for everyday use or as a gift. Besides the joy of creating something new it is important for me to make something durable and practical. Hand making is a value, it makes the object unique, it shows love but it cannot go to the expense of function.

If you like my ideas follow me on Pinterest: https://hu.pinterest.com/creativvita/

Advertisements